Wat we doen

Driesmetaalwerken is uitgegroeid van een “metaalafdeling” tot een groeiend bedrijf. We danken dit succes aan de passie voor staal en de drive om te werken met mensen met een randje, allemaal specialisten op hun eigen gebied. 
 
Ons product is de kalvermobiel, dit zijn boxen die door de veehouders worden gekocht voor de pasgeboren kalveren. De onderdelen van de kalverhokken worden volgens een mall door onze medewerkers gelast. Daarna gaan ze naar de verzinkerij en worden gegalvaniseerd. Bij terugkomst worden ze in elkaar gezet, voorzien van duurzame kunststof platen en een rubberen bodem, Daarna worden de boxen met uiterste zorg gedemonteerd en als bouwpakket naar de klant vervoerd. 
 
De overige producten die wij maken zijn: hijsvoorzieningen, onderdelen voor de bouw, melkwagens en wat er verder door klanten wordt aangevraagd. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het boren van gaten, draadtappen, serie zaagwerk, ponsen en het walsen van ringen. In onze werkplaats hebben we een CNC plasmagestuurde snijtafel die elke vorm tot 20 mm kan snijden. 
 
Driesmetaalwerken is een innovatief bedrijf en we zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en goede ideeën. Ons motto is “wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen maken”. We kunnen u helpen met het maken van industriele meubelen, maar ook bij het restaureren van oud smeedwerk. 
 
Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel, maar het allerbelangrijkste is dat wij plezier in ons werk hebben.